Henrik Bruhn

Underviser

Henrik Bruhn
Hjemmeside
https://bodyhelp.dk

Sted

De Sociale Foreningers Hus - Frivillig Center Næstved
Farimagsvej 16, Næstved, Danmark
Kategori

Dato

28. jun 2018

Tid

16:00 - 21:00

Pris

Gratis for medlemmer

AFLYST: Senfølger af behandling – hvad kan vi selv gøre?

AFLYST

Kursus for medlemmer med  kranio-sakral-terapeut Henrik Bruhn
Tid: 28/6 2018 kl. 16– 21
Pris: Gratis for medlemmer
Max deltagerantal: 12

Sted: De Frivillige Sociales Hus, Farimagsvej 16, 4700 Næstved

Kranio-sakral terapeut Tippe Molsted er Henriks assistent denne dag.

Mange mennesker får livet tilbage efter et kræftforløb. Men mange får også senfølger af behandlingen. En af måderne at afhjælpe ofte alvorlige bivirkninger og senfølger  er via kranio-sakral terapi. Dette kursus handler om netop det.
Henrik Bruhn har gode erfaringer med både at arbejde med senfølger af kemo med kranio-sakral behandlinger og også som støtte under en kemobehandling. Desuden arbejder kranio-sakral terapien med reducering af stress, angst og frustration, som jo rammer både den kræftramte og de pårørende.
Henrik vil fortælle om sine erfaringer og undervise i, hvordan man kan hjælpe hinanden via enkelte kranio-sakral greb. Alle kan prøve, hvordan det er at blive behandlet med kranio-sakral terapi, idet deltagerne skiftes til at ligge på briksen og til at behandle hinanden.
Henrik guider alle igennem de forskellige greb på en grundig, rolig og kærlig måde. Han har Tippe Molsted med som assistent.

Du vil lære en række teknikker, som er relateret til personer der er i et kemo forløb, og/eller har følgende udfordringer efter endt behandling: Hårtab, tab af negle, følelsesforstyrrelser i fingre og fødder, ødemer/væskeophobning. Denne behandlingsform kan reducere kvalme, samt balancere af den mentale side af et kræft forløb (angst, stress, og frustration).

Henrik Bruhn er nok landets førende og mest besøgte kranio-sakral terapeut når det gælder behandling af mennesker med diagnoser og bivirkninger af behandling. Læs om ham her på hans webside www.bodyhelp.dk

Tippe Molsted er kranio-sakral terapeut bosat i Næstved hvor hun også har sit behandlerrum. www.tippemolsted.dk

Du skal tilmeldes. Det kan du gøre via hjemmesiden eller ved at skrive til post@deaktive.dk. Du kan altid ringe til formand Susanne Thuge hvis du er i tvivl om noget på 71992424

 

Print Friendly, PDF & Email