Sted

De Sociale Foreningers Hus - Frivillig Center Næstved
Farimagsvej 16, Næstved, Danmark
Kategori

Dato

19. apr 2018

Tid

19:00 - 21:00

Pris

Gratis for medlemmer - 100 kr. for ikke medlemmer

Livet latter og tankefeltterapi

– en aften med Lars Mygind

Dato: 19. april 2018 – 19.00-21.00
Oplev en aften om personlig udvikling og vækst. Lars Mygind er Danmarks førende indenfor Tankefeltterapi (TFT). Familiens underholdningsgen fornægter sig heller ikke i Lars der formår at levere sit budskab så de fleste får rørt lattermusklerne godt og grundigt. I november 2005 udkom bogen ”Tankefeltterapi – Løsninger lige ved hånden”, skrevet af Lars Mygind og Hanne Heilesen, efter 15.000 solgte bøger udgav Hanne og Lars bogen ”Tankefeltterapi & EFT i 2014 som er solgt i over 5.000 stk.

Med en baggrund i 10 års ledererfaring indenfor erhvervslivet, 10 år som skuespiller og sin terapeutiske uddannelse har Lars siden 2000 levet som terapeut og coach . Hans ambition er altid at bruge de mest effektive teknikker når det gælder om at skabe personlig velvære og vækst.  Han er derfor konstant opsøgende når det gælder om at tilegne sig ny viden indenfor det terapeutiske felt og bruger meget af sin tid på deltage i kurser og konferencer i udlandet.

Nærmest ved et tilfælde snublede Lars over Tankefeltterapi da han mødte en tankefeltterapeut på et kursus i Tisvilde. Han blev så begejstret da han oplevede den meget markante positive indvirkning denne behandling havde på en klients angst, at han straks tog uddannelsen. Efter således at have lært TFT i Norge stiftede han senere bekendtskab med EFT, der også er en lignende teknik, som udspringer af TFT. Lars kombinerer det bedste fra de to retninger og har gjort det til sit eget. Under aftnens foredrag fortæller Lars Mygind om hvordan han bruger metoderne og demonstrerer for og på publikum.

Tankefeltterapi er en kombination af meridianstimulation som vi kender det fra akupunktur og almindelig samtaleterapi. I TFT bankes bestemte meridianpunkter mens personen fokuserer på det psykiske eller fysiske ubehag. Denne teknik er uhyre effektive idet ca. 80% af de som behandles oplever en forbedring af ubehaget på mindst 50%, mens ca. 50% oplever fuldstændig fravær af ubehag.

Lars ser sin store opgave i at formidle de teknikker han har lært til andre. I 2002 startede han derfor, Heilesen & Mygind sammen med sin kone, der i sommeren 2015 har uddannet ca. 800 Tankefelt Terapeuter. Ligeledes er Lars en efterspurgt foredragsholder både i Danmark og udlandet.

Foredraget krydres med Lars egne historier om en farverig opvækst med to kreative og ambitiøse forældre og ikke mindst sin egen – ofte komiske – søgen efter et ståsted, der har bragt ham vidt omkring både når det gælder hans professionelle virke og sit personlige liv.

I løbet af foredraget vil Lars demonstrere brugen af tankefeltterapi på frivillige fra publikum. Det er ikke ualmindeligt at ”kroniske” smerter fjernes i løbet af kort tids banken under disse foredrag.

Lars Mygind er gift med Hanne Heilesen der også er coach/terapeut og parret nyder livet syd for Hirtshals i Tornby tæt ved skov og strand.

Du skal tilmeldes. Det kan du gøre via hjemmesiden eller ved at skrive til post@deaktive.dk. Du kan altid ringe til formand Susanne Thuge hvis du er i tvivl om noget  på 71992424

Print Friendly, PDF & Email