Det gør/vil vi

Du behøver ikke være ramt af alvorlig sygdom for at blive medlem.

Kræftforeningen “De Aktive” s navn har sit udspring i oprindeligt kun at bestå af kræftramte, men idag er alle velkommen.

Livsglæde og livskraft er nøgleordene i foreningens mål og arbejde;

Vi har haft mange andre aktiviteter feks: Yoga, QiGong, Mindfulness, Massage, Enneagram lære – for at nævne nogle. Vi har haft forskellige foredrag feks et med standup komikeren Geo hvor han fortalte om sin kræftsygdom.

Vi har haft sociale hygge komsammener og meget mere.

Det at have været i berøring med alvorlig sygdom eller have senfølger af denne eller være bange for at sygdommen skal vende tilbage, giver os ofte en fælles forståelse og behov, som denne forening på bedste vis forsøger at imødekomme.

På samme måde er det inspirerende at opleve hvordan andre med alvorlig sygdom tæt inde på livet på trods af det kan leve fulde rige liv.

På den måde lærer vi af hinanden ved bare at være sammen.

Foreningens bestyrelse er alle frivillige og langt de fleste har eller har haft en alvorlig sygdom eller er pårørende til en, der har alvorlig sygdom. Vi er uafhængige af økonomiske interesser, idet den daglige økonomi er baseret på donationer, medlemskontingenter og fonde.

Derfor Vi adskiller os fra mange andre små patientforeninger ved at være istand til at arrangere kurser, workshops, foredrag, sociale aktiviteter efter medlemsønsker, uden indblanding fra det offentlige Danmark og professionelle fra diverse organisationer.

Har du ideer og ønsker til aktiviteter du har lyst at få sat i gang så sig endelig til!