Aktivitetskalender

Af kommende arrangementer kan nævnes:

“Kost og livskvalitet” foredrag af Christian Bitz d.11/11, Grønnegades Kaserne kl 19.00, se under aktiviteter. deadline 7 November.

2020:

“Kost” fra en anden vinkel , kursus af Lena Hanson.

“Livskvalitet, kreativitet mm. ” kursusrække i Myrup Bakkehus lidt udenfor Næstved.

Yogahold på Omøvej.

Tid og sted kommer snart

Vi har følgende faste aktiviteter

Varmtvandsgymnastik

Vi tilbyder varmtvandsgymnastik for alle med ondt i muskler og led over 18 år. Du melder dig ind i vores forening pris 150.- kr.

Bassin deltagelse tirsdage, vi holder nogle yderst favorable lave priser.

NB:Tirsdagsholdet er pr 27 August 2019 fuldt booked op, men der vil formentlig blive mulighed for at oprette et ekstra hold, hvis der er interesse, onsdage kl 14.00 – 15.00. Ring for yderligere oplysninger til Susanne Thuge tlf. 71992424. Dagligt 9-17.

Decoupage

Hver anden tirsdag i ulige uger er der decoupage dag. Der arbejdes med decoupage med servietter under ledelse af Gitte Olesen, også kendt som Frigga, fra foreningen. Der kan laves decoupage på stort set alt. Der vil dog være æsker du kan købe. Der vil også være servietter på stedet til kun 2 kr pr stk. Du får al den hjælp du har brug for fra den erfarne workshopleder. Så du behøver ikke have prøvet det før. Du vil opleve en meditativ stund med søde mennesker. Der er skøn natur lige udenfor vinduerne parat til at blive nydt før og efter workshoppen. Pris: 30 kr som dækker materialer, kaffe og frokost. Tilmelding: Kontakt Gitte/ Frigga på 50946718

Share This